Activat Família

Setmana Familiar
Setmana Familiar

press to zoom
Setmana Familiar
Setmana Familiar

press to zoom
Camp Nou
Camp Nou

press to zoom
Setmana Familiar
Setmana Familiar

press to zoom
1/9

L’Activat Família és una agrupació de pares i mares dels participants del centre diari que va sorgir per la necessitat de que la família participés activament del Centre Diari i s’impliqués en l’entitat.

Aquest grup és totalment voluntari i actualment tenim una participació d’unes 20-30 mares del centre i algun pare puntualment.

La participació de les famílies és bastant activa, cada vegada s’animen més famílies a participar de les activitats que es fan al centre, de les sortides...

A l’agrupació hi ha uns càrrecs escollits per assemblea: presidència, vicepresidència i secretariat. La funció d’aquets càrrecs és, sobretot, animar a la resta de famílies a la participació, explicar a tota la resta el que s’està elaborant i buscar activitats i formacions per dur a terme. Són les animadores de l’agrupació d’alguna manera.

Destinem una setmana al trimestre a fer “la setmana familiar”, on es realitzen activitats en família i, també, les famílies s’encarreguen d’organitzar i executar activitats amb els infants.

Durant el curs, també decideixen activitats que volen fer elles mateixes com formacions, tallers, etc. I en l’actualitat són les encarregades, voluntàriament, de repartir el berenar als infants dins del projecte “Compartim Berenant”.

Formació i informació

En el projecte de l'Activa't Família es dediquen diverses sessions a realitzar tallers i reunions formatives sobre temes d'interès per a les mares i pares que hi participen.

Cursos formatius

Dins aquest mateix projecte, n'hi ha d'altres que conformen la part de cursos formatius. Trobem el projecte Xerrem, on conjuntament amb la CAL (Coordinadora d'Associacions per la Llengua catalana) oferim un curs de català per a les mares i pares dels infants del centre, durant tot el curs, un cop a la setmana. 

Activitats

Les activitats de l'Activa't Família són molt variades. Des d'activitats per a les mares i pares que participen, del seu interès; com activitats per a les mares i pares amb els seus fills i activitats preparades i dinamitzades per les mares i pares per als seus fills.

Please reload