Centre Obert

FEM CAMÍ
Centre Obert
Centre Obert

press to zoom
Centre Obert
Centre Obert

press to zoom
Centre Obert
Centre Obert

press to zoom
Centre Obert
Centre Obert

press to zoom
1/13

Des del Centre Obert FEM CAMÍ del Grup Colònies Ca n'Anglada, l'actuació se centra en la prevenció de situacions de risc d'exclusió social durant la infància i l'adolescència.

El nostre objectiu és oferir un servei d'atenció a aquesta infància, adolescència i les famílies més vulnerables, realitzant una tasca educativa i preventiva en xarxa amb els diferents agents que actuen amb l'infant i el jove; basant-la en l'educació social per contribuir a la millora de la qualitat de vida d'aquests.

Es pretén que cada persona realitzi un procés educatiu personal compartint-lo amb la resta d'iguals, educadors/es i la realitat territorial que els envolta.

 

Per desenvolupar aquesta tasca, el Centre Obert FEM CAMÍ compta amb un equip de professionals especialitzats en diferents ambits socials i de l'educació: dues mestres, una educadora social, una animadora sociocultural i dos integradors socials.

Reforç Escolar

De dilluns a dijous els infants i joves del centre diari tenen un espai reservat per poder fer deures de l'escola, tot tenint el suport dels educadors del centre. En el cas de que no tinguin, els educadors els hi oferim activitats de reforç per complementar els coneixements de l'escola i poder avançar a un bon ritme.

Berenar

Una alimentació saludable i equilibrada és la base per al correcte desenvolupament dels infants i joves. A més, durant aquest moment es treballen molts altres aspectes relacionats amb l'àmbit de la salut i l'higiene.tem? ¿Qué lo hace interesante? Escribe una descripción interesante para atrapar la atención de tu audiencia...

Lleure educatiu

Després del temps de reforç escolar, és l'hora de l'acció. Els infants i joves del Centre Diari gaudeixen d'un temps de lleure ple de valors i experiències que els ajuden en el seu desenvolupament personal i social. És un moment de relació amb la resta de companys i amb la realitat que els envolta, divertint-se amb dinàmiques, jocs, manualitats, excursions...

També dediquem part d'aquest temps a l'educació emocional, per un millor desenvolupament psicològic i emocional de la seva persona, en un espai on poden compartir moltes de les seves experiències, dubtes i sentiments amb la resta de companys.

Please reload