Esportiu Ca n'Anglada

press to zoom

press to zoom

press to zoom

press to zoom
1/10

L’Esportiu Ca n’Anglada és un projecte, destinat als infants i joves del barri, que mitjançant l’esport pretén assolir tot un conjunt d’objectius educatius.

Treballem amb equips de futbol sala, de benjamins fins a juvenils (de 8 a 18 anys) inscrits a la lliga escolar de la ciutat.

El nostre espai de treball és el Poliesportiu Municipal de Ca n'Anglada (excepte el reforç escolar que el desenvolupem al Centre Cívic Montserrat Roig).

Cada equip té el seu monitor referent i entrena dos cops per setmana, fa un dia de reforç escolar i el dia del partit. Entre aquestes activitats, tenim els programes com els berenars i els voluntaris en formació.

Es tracta d’un projecte on es fa seguiment individualitzat i es treballa en xarxa amb altres entitats. Es promou la participació de la família i la relació amb altres grups d’infants i joves de fora del barri a través de diferents activitats i sortides.

Quan acaba la lliga escolar realitzem el famós Campionat de Primavera on els propis infants i joves creen els seus equips per participar al Campionat que dura tot un mes. Es tracta d’una activitat on venen persones de tot arreu per conviure, conèixer i gaudir.

Esport

​És la base del nostre projecte. Des d'aquest punt de partida treballem molts altres aspectes dels infants i joves per al seu desenvolupament integral com a persones.

Reforç Escolar

Un dia a la setmana els infants i joves de l'esportiu Ca n'Anglada tenen un espai reservat per poder fer deures de l'escola, tot tenint el suport dels educadors. En el cas de que no tinguin, els educadors els hi oferim activitats de reforç per complementar els coneixements de l'escola i poder avançar a un bon ritme.

Berenar

Una alimentació saludable i equilibrada és la base per al correcte desenvolupament dels infants i joves. A més, durant aquest moment es treballen molts altres aspectes relacionats amb l'àmbit de la salut i l'higiene.

Lleure educatiu

A banda de l'esport, el temps de lleure, ple de valors i experiències, ajuda als infants i joves en el seu desenvolupament personal i social. És un moment de relació amb la resta de companys i amb la realitat que els envolta, divertint-se amb dinàmiques, jocs, manualitats, excursions...

Voluntaris en formació

Cada monitor referent compta amb un voluntari que ajudarà a les diferents activitats formant part de l’equip de treball. Aquest aprenentatge pràctic es complementa d’una formació subvencionada per l’entitat amb la que es pretén motivar a aquests joves a continuar un camí formatiu i donar-los més oportunitat d’inserció laboral.

Please reload