top of page

Setmana Familiar al Centre Diari


La setmana del 22 al 26 de febrer es va celebrar la Setmana Familiar. Una setmana plena d'activitats i tallers per realitzar en família: nenes, nens, mares, pares i educadores i educadors.

Durant tota la setmana es van realitzar diferents tallers:

El dilluns vam jugar un partit a futbol a la pista de Can Tusell. Volem agraïr a l'esplai La Fàbrica que ens deixés la pista durant aquella tarda per poder gaudir d'un camp de gespa.

El dimarts, diferents tallers dinamitzats per les educadores i educador: la Laia va transmetre l'essència artesana a les famílies amb el taller de sabons; la Imma va donar el toc creatiu a una activitat quotidiana: cuinar; la Patry va aportar una manera decorativa d'organitzar les fotos més maques de tota la família; i el Toni va convertir a les families en vertaderes estrelles de Hollywood amb la creació d'un curt.

El dimecres, les famílies van gaudir d'una tarda de dansa del ventre a càrrec de Monica Maât i zumba per part de les educadores del centre.

El dijous es van tornar a fer els tallers del dimarts canviant les famílies de taller.

I finalment, el divendres, gràcies a l'Alberto, la Patry i el Toni, les famílies van sentir l'ànima de la música amb el taller de cant; la Laia, la Imma, la Iris i l'Andrea van transmetre pau a les families amb el taller de ioga.

"El mejor legado de un padre a sus hijos es un poco de su tiempo cada dia". León Battista Albati


7 visualizaciones0 comentarios

Entradas Recientes

Ver todo
bottom of page